Przede wszystkim zeby rozwiać wszelkie wątpliwości prace nad nową płytą trwają. Część numerów jest już gotowa i dopięta na ostatni guzik, natomiast część wymaga jeszcze szlifu. Mamy gdzie pracować, ponieważ po wielu perypetiach związanych z rozmaitymi salkami prób ostatecznie udało nam się znaleźć perfekcyjne miejsce, które dzielimy razem z przyjaciółmi z Frontside. Chcieliśmy również podziękować za fantastyczne przyjęcie na hunterfest 2008, jesteście wspaniali. Trzymajcie za nas kciuki, jeśli wszystko się uda to uderzymy w przyszłym roku!
Aktualne zdjęcia i więcej informacji znajdziecie na www.myspace.com/totemsitfak, natomiast stronkę odświeżymy niebawem.
For more detailed information in english, please check our myspace: www.myspace.com/totemsitfak
Jupijaj, nie mogę się doczekać Powodzenia i trzymam kciuki
Ja też uderzam w przyszłym roku na HF jak się uda, więc mam nadzieję że się "spotkamy"
Szanse są chyba male na HF w przyszłym roku ale miejmy nadzieje, że się odbędzie Rudy dzieki za trochę niusów
Wkońcu coś żyje, można będzie coś podziałać
rev, masz rację , 4 razy z rzędu na HF to przesada, ale pojawimy się najprawdopodobniej na innym dużym festiwalu w lipcu, szczegóły wkrótce . Trzymajcie kciuki za nowy album, mamy nadzieję że 2009 rok bedzie należał do nas
Pozdrowienia od wszystkich totemowców dla forumowiczów.
New
duży festiwal w lipcu? Czyżby Woodstock? OBY! nie moge się doczekac nowego materiału